Izborna skupština u kolovozu – ODGOĐENO

Izborna skupština ŠSMŽ će se održati dana 30.08.2024. Godine u prostorijama ŠK Slobode iz Mihovljana s početkom u 19:00 sati.

Izborna skupština se odgađa na još nepoznati termin zbog privatnih razloga trenutnog predsjednika saveza Darka Močnika. U nastavku e-mail poruka od predsjednika, Darka Močnika, kao obavijest:

“Poštovani delegati u Skupštini ŠSMŽ,

S obzirom na obaveze prema dobavljaču/vendoru firmi Posiflex Technology iz Taiwan-a čiji smo mi ekskluzivni distributer, a vezano na konferenciju koja će se ove godine održati u Dubrovniku u period 3-6. 10. 2024. odlučio sam sazvati izbornu Skupštinu ŠSMŽ-a u drugoj polovini 10 mj. ili početkom 11 mj tj. nakon što završi konferencija. Naime, firma Posiflex Technology prvi puta u povijesti organizira konferenciju izvan Azije i to baš u Hrvatskoj, u Dubrovniku i to baš jubilarnu 40-tu. To je velika čast ali i velika obaveza za našu firmu, Posiflex d.o.o. Varaždin. Na konferenciju dolaze preko 300 distributera iz 64 država iz cijelog svijeta. Stoga ću u sljedeća 2 mjeseca biti dosta na putu a vezano na sastanke, seminare koji se krajem 8. mjeseca održava za djelatnike naše firme na Taiwanu, priprema u Dubrovniku, konzultacija, kao i dogovora oko dopreme robe potrebne za istu.

Iz tog razloga jednostavno nisam u mogućnosti sazvati izbornu Skupštinu ŠSMŽ-a kao što sam ranije najavio, za kraj kolovoza. Istina, ja sam mislio da ću biti tada slobodan pa sam zato i htio to čim prije to odraditi, prije Posiflex konferencije, no ovaj tjedan je došlo do velikih promjena u organizaciji Konferencije pa sam i sam prisiljen tome se prilagoditi.

U svakom slučaju, ovo je izborna godina i da li će Skupština biti održana mjesec dana prije ili mjesec dana kasnije u osnovi ne znači ništa. S druge pak strane meni će puno pomoći da svoj dio posla prema dobavljaču/vendoru odradim korektno.

O točnom datumu izborne Skupštine obavijestiti ću vas do kraja 9 mj. 2024. Svu potrebnu dokumentaciju poslati ću 15 dana prije Skupštine.

Hvala na razumijevanju i lp,

Darko Močnik, Predsjednik ŠSMŽ”

Mole se kandidati za predsjednika ŠSMŽ da dostave plan rada do 01.08.2024. Godine na email adresu mateo.stankovic15@gmail.com .

Napomena: Svaki kandidat za predsjednika, a da bi kandidatura bila valjana, treba imati pisanu podršku od barem 5 šahovskih klubova, članica ŠSMŽ.


Kandidati za funkciju predsjednika u ŠSMŽ:

  1. Stanković Saša
    Životopis i program rada – Saša Stanković

ZAKLJUČNO: Kandidaturu za funkciju Predsjednik ŠSMŽ do kraja isteka zadanog roka za prijavu podnio je jedan kandidat, Saša Stanković.

Keep Reading

PreviousSljedeće